Ušetřete s naším věrnostním programem

Milí zákazníci, je pro nás velkou ctí a radostí oznámit spuštění našeho věrnostního programu. Tento program je naše poděkování vám, našim věrným zákazníkům, za vaši nepřetržitou podporu a důvěru. Věříme, že věrnost by měla být odměněna, a proto jsme pro vás připravili systém, který vás odmění za každý váš nákup.

Naše snaha je poskytovat vám nejen kvalitní produkty, ale také zážitek, který je v souladu s našimi hodnotami udržitelnosti a přírodní péče. Nyní, s novým věrnostním programem, chceme posunout tento závazek ještě dále. Věrnostní systém je navržen tak, aby vám nabídl konkrétní výhody a slevy, které se zvyšují s tím, jak roste váš celkový objem nákupů.

Jak to funguje?

Věrnostní systém je založen na kumulativních nákupech - čím více celkem nakoupíte (v součtu všech vašich objednávek), tím větší slevy získáte. Slevy se automaticky aplikují na vaše budoucí nákupy, jakmile dosáhnete určité částky utracených prostředků.

Hladiny slev:

  1. První hladina - sleva 3%: Začíná od celkové částky utracených 1 000 Kč.
  2. Druhá hladina - sleva 5%: Aktivuje se, jakmile vaše celková útrata dosáhne 5 000 Kč.
  3. Třetí hladina - sleva 8%: Tato nejvyšší hladina slevy je pro vás dostupná po utracení 10 000 Kč.

Registrace na e-shopu

  • Zaregistrujte se: Aby bylo možné vaše nákupy sledovat a slevy aplikovat, je nutné, abyste byli zaregistrováni na našem e-shopu.
  • Nakupujte přes zákaznický účet: Vaše nákupy se budou načítat a sčítat pouze pokud budou realizovány přes váš zákaznický účet.
  • Automatické zobrazování slev: Jakmile dosáhnete potřebné částky pro danou slevovou hladinu, sleva se vám automaticky zobrazí a bude aplikována na vaše další nákupy.

Proč se připojit?

  • Ušetřete peníze: Využijte slevy a ušetřete na nákupech našich kvalitních produktů.
  • Exkluzivní nabídky: Jako člen věrnostního programu získáte přístup k speciálním akcím a nabídkám.
  • Personalizovaný zážitek: Vaše preference a historie nákupů nám umožní nabízet produkty přesně podle vašeho vkusu.

Jak se připojit?

Je to jednoduché! Stačí se zaregistrovat na našem e-shopu, začít nakupovat a sledovat, jak vaše slevy rostou s každým vaším nákupem.


Těšíme se, že vás přivítáme mezi našimi věrnými zákazníky. Společně můžeme oslavit krásu a sílu přírody, zatímco vy budete užívat výhod našeho věrnostního programu. Začněte šetřit již dnes!