Nová kolekce přírodních svíček: Jin a Jang

Vážení zákazníci, s radostí oznamujeme, že pro vás připravujeme exkluzivní novinku v podobě dvou přírodních sójových svíček s jednoduchým a elegantním designem. Naši novou kolekci „Jin a Jang“ jsme tvořili tak, aby byla symbolem harmonie a elegance, která může zdobit i váš domov.

Charakteristika svíček

  • 100% přírodní sójový vosk: Naše svíčky jsou vyrobeny ze sójového vosku, který je známý svou šetrností k životnímu prostředí a dlouhou dobou hoření.
  • Bavlněný knot s vetkaným papírem: Inovativní knot zajišťuje rovnoměrné hoření a minimalizuje vznik sazí.
  • Bez parfémů a barviv: Tyto svíčky jsou ideální pro alergiky a všechny, kteří upřednostňují přírodní vůně bez umělých přísad.
  • Elegantní sklenice: Nabízíme dvě barevné varianty - černou a bílou sklenici, obě s dřevěným víčkem. Sklenice jsou vyrobeny z kvalitního italského skla, což jim dodává luxusní vzhled.
  • Koncept Jin a Jang: Společně černá a bílá svíčka tvoří krásný kontrast a symbolizují harmonii, což je ideální jako dekorace nebo jako originální dárek.

Proč zvolit naše svíčky?

  1. Ekologický přístup: Naše svíčky jsou vyráběny z obnovitelných zdrojů a jsou biologicky rozložitelné.
  2. Dlouhá doba hoření: Sójový vosk hoří pomaleji než parafín, což znamená, že svíčky vydrží déle.
  3. Čistota hoření: Díky kvalitnímu knotu a vosku hoří svíčky čistě bez kouře, sazí a zápachu.
  4. Univerzální použití: Tyto svíčky jsou vhodné pro jakýkoliv prostor - od obývacího pokoje po meditační koutek.
  5. Ideální dárek: Kombinace dvou svíček vytváří krásnou sadu, která je perfektním dárkem pro milovníky přírody a minimalistického designu.

Jak si svíčky pořídit?

Náš nový sortiment bude dostupný na e-shopu již brzy. Sledujte naše stránky pro aktuální informace a nechte se inspirovat krásou přírodních svíček. Věříme, že svíčky „Jin a Jang“ přinesou do vašeho domova nejen světlo, ale i harmonii a klid.


Děkujeme za vaši důvěru a těšíme se, že naše přírodní svíčky budou součástí vašeho domova.