Platbu objednávky můžete odložit až o 30 dní

V našem e-shopu vám chceme přinášet nejen produkty nejvyšší kvality, ale také maximální pohodlí a flexibilitu při nákupu. Nedávno jsem rozšířili platební metody o novou službu, která vám umožní užívat si naše produkty bez nutnosti okamžité platby. Prostřednictvím služeb Twisto, SkipPay a PlatímPak vám nyní nabízíme možnost bezúročně odložit platbu až o 30 dní.

Tato služba je určena všem, kdo si chtějí dopřát naše přírodní produkty, ale zároveň hledají flexibilnější řešení svého rozpočtu. Rozumíme tomu, že finanční situace se může měnit, a proto vám chceme poskytnout co nejvíce volnosti. Nyní můžete nakupovat bez starostí a s vědomím, že vaše platba je stejně bezpečná a pohodlná, jako kdybyste platili ihned a objednané zboží zaplatíte až po jeho obdržení a vyzkoušení. Nám uhradí objednávku vámi zvolená společnost (Twisto, SkipPay nebo PlatímPak), té pak částku za objednávku zašlete podle jejich pokynů. 

Jak to funguje v praxi? Při dokončení vaší objednávky na našem e-shopu jednoduše zvolte jednu ze tří variant odložené platby. Po schválení, které je rychlé a bezpapírové, si můžete ihned užívat vaše nové svíčky, éterické oleje či aromadifuzéry, zatímco platbu můžete vyřešit později dle vašich možností.

Věříme, že možnost odložené platby přinese našim zákazníkům ještě větší spokojenost a pohodlí. Jsme zde pro vás, abychom vám nabídli nejen produkty, které obohatí váš domov a život, ale také co nejpříjemnější a nejflexibilnější nákup.

Děkujeme vám za vaši nepřetržitou podporu a těšíme se na vaše další objednávky.

S úctou, Váš tým e-shopu s přírodními produkty